Vulkansk kosmetikk

Lava, en unik kanarisk ingrediens for en sunn kropp

Vulkansk jord kan har mange positive virkninger på huden. Den inneholder bergarter med høyt verdsatte egenskaper, som pimpstein, basalt og obsidian. På Kanariøyene brukes disse spesielle materialene til å lage forskjellige kosmetiske produkter av vulkansk opphav, for eksempel håndlaget såpe. Du skal ikke se bort ifra at magien fra naturen på Kanariøyene har ekstra forskjønnende effekt.

00:00
Título
Vulkansk kosmetikk
Vídeo
Póster
Producto Canario - Cosmética
Producto Canario - Cosmética
Tipo
Ancho completo
Contenido

Den kanariske øygruppen er et perfekt sted for å lage kosmetiske produkter basert på naturlige ingredienser. Faktisk lages det et stort spekter av skjønnhetsartikler som overbeviser de fleste som prøver dem. Disse produktene selges nesten overalt, så du kan knapt unngå å legge merke til dem når du går rundt i gatene.

Aloe vera, banan, kaktusfiken og kanarisk vin er noen av de mest kjente lokale produktene, her på dette stedet der sjøfolk og kulturer fra begge sider av havet har møttes i mange år. Og alle brukes som nyttige og effektive ingredienser i kosmetikk og helsebringende produkter. 

Imagen
Imagen - Producto Canario - Cosmética - 01
Imagen - Producto Canario - Cosmética - 01
Contenido

Når vi snakker om vulkansk jordsmonn, kommer vi inn på spesielle materialer som vulkansteiner. Pimpstein brukes innen hudpleie til å skrubbe bort urenheter og hard hud, og som ingrediens i såpe. Basalt er en annen vulkansk bergart, som består av mineraler som jern og magnesium. Denne steintypen kan brukes i polert form til steinmassasje, siden den har lett for å absorbere varme og gir den fra seg jevnt og gradvis. Disse egenskapene gjør at den brukes innen idrett til skadebehandling eller lindring av muskelsmerter.

Contenido

Når du besøker Kanariøyene, vil du finne unike skjønnhetsprodukter som ansiktsmasker og såpe av vulkansand. De er ideelle for vask og rens og fjerning av hudormer og urenheter gjennom skånsom skrubbing. En av effektene til kosmetikkprodukter av vulkansk sand som alltid trekkes frem, er den hudskrubbende effekten som masserer, fjerner død hud og gir en myk og smidig hudoverflate. Om det så er for kroppen eller ansiktet, har alle kanariske kosmetikkprodukter noe helt spesielt til felles: nærhet, håndverk og kvalitet.

Contenido

Det er viktig å være klar over at vulkanenes påvirkning ikke bare gir seg til kjenne i stein eller aske som brukes i kosmetikk. Faktisk beskriver vinkjennere de kanariske vinene som "vulkanske viner" på grunn av virkningen av mineralene som gir næring til vinplantene. 

På Kanariøyene er vinranker og vulkaner to konsepter som henger tett sammen. Mange viner og vinsafter brukes som ingrediens i andre produkter, for eksempel salt (tilsatt vin) eller såpe, sjampo og kremer (laget av råsaft av drue eller olje fra druefrø). Kremene pleier å bruke den vulkanske malvasía-druen fra Lanzarote, på grunn av dens antioksiderende egenskaper som motvirker hudens aldringsprosess.

Imagen
Imagen - Producto Canario - Cosmética - 09
Imagen - Producto Canario - Cosmética - 09
Contenido