Velg den perfekte øya for bryllupsreisen

Alle rådene og tipsene vi kan gi deg slik at du kan velge den som vil være DIN perfekte ØY.

Contenido

For smak, farger; og for farger, den kromatiske eksplosjonen på Kanariøyene. Fra det grønne i den sprudlende vegetasjonen til det turkise vannet, som passerer gjennom gullet og okeren i sanden, eller den intense blåen på den praktfulle himmelen. For enhver smak og bekymring: avslappingsturisme, aktiv turisme, astroturisme... Uansett hva du ønsker, er Kanariøyene det perfekte reisemålet for drømmenes bryllupsreise.

Contenido

Tenerife Det er øya med tusen opplevelser. Dykk ned i naturen, slapp av på en strand, besøk sjarmerende byer, kjenn adrenalinet i verdens beste badeland, nyt utsøkt mat... En bryllupsreise som vil virke som mange! Naturelskere vil finne fantastiske hjørner her som Teide National Park . Med sine 3 715 meter er Teide den høyeste toppen i Spania og den tredje høyeste vulkanen i verden. Kan du tenke deg en bedre plan enn å se soloppgangen fra fjellet ditt? Et annet obligatorisk stopp er Macizo de Anaga, et av de få stedene i verden hvor det fortsatt finnes laurbærskog. Når du går langs dens vakre stier, kan du sette pris på den store naturlige og kulturelle verdien av dette området på Tenerife. La Tejita er en annen av skattene på øya. Med fin gyllen sand, isolert fra bymiljøet og plassert ved siden av den majestetiske vulkanske Montaña Roja, er den perfekt for å tilbringe en romantisk dag på stranden. Saint Christopher av lagunen og Villa de La Orotava er to av de mest interessante byene på øya, som er vel verdt et besøk. I tillegg til sin skjønnhet og arkitektoniske betydning, utpekt som et verdensarvsted når det gjelder det historiske sentrum av La Laguna, og som et historisk, kunstnerisk og monumentalt kompleks i tilfellet med La Orotava, vil en spasertur gjennom gatene tillate oss å oppdag lokal gastronomi og håndverk.

Contenido

Gran Canaria er alt mulig, men spesielt å nyte havet. Med kilometerlange strender for enhver smak og under det evige vårværet som alltid følger oss for å lade opp batteriene, er Gran Canaria himmelen på jorden for vannelskere i forskjellige versjoner. Den sørlige delen av øya er kjent for sine strender, som Maspalomas og dens fantastiske sanddynefelt og Playa del Inglés, omgitt av et stort utvalg av overnattingssteder, restauranter, underholdningssteder, butikker og fornøyelsesparker... En annen av de mest populære strendene er Las Canteras, en av de beste urbane strendene i Europa, en lang tunge av gyllen sand og rolig vann som strekker seg flere kilometer gjennom bukten. I hjertet av byen lar den deg ikke bare nyte dens naturlige sjarm, men også dens gode turisttjenester takket være den livlige avenyen full av terrasser, restauranter, butikker... En annen måte å nyte havet på er å besøke Puerto de Mogán, et rolig kystnabolag med en liten strand som gir det en veldig sjarmerende atmosfære. Den unike arkitekturen står i kontrast til hagene fulle av blomster og broer som tillater passasje mellom saltvannskanaler. Et idyllisk hjørne for å nyte noen dager med avslapning. Agaete er et annet av de obligatoriske stoppene på Gran Canaria. Der kan du slappe av på den lille rullesteinstranden i Puerto de las Nieves eller i de naturlige bassengene mens du ser på en rekke imponerende klipper kjent som "dragehale", eller betrakter den vakreste solnedgangen, nyt gastronomi i en av restaurantene på byen eller rett og slett hvile og koble fra.

Contenido

Lanzarote er den perfekte øya for par som leter etter utemmede steder, siden dets utrolige vulkanske landskap tar oss til land som ser ut til å være ute av denne verden. Øya byr også på utmerkede forhold for vannsport som surfing, enten du er nybegynner eller en mer avansert rytter. I tillegg til surfing, tilbyr Lanzarote andre muligheter som kitesurfing, windsurfing, padlesurfing eller dykking. Du må bare velge hvilket alternativ du har mest lyst på og se etter stranden som passer deg best for å nyte den til det fulle. I tillegg til sport gjør vingårdene i Malvasia og viner med opprinnelsesbetegnelse (DO) øya til en magnet for matelskere, som vil bli fascinert av det beskyttede landskapet i La Geria. Dette vindyrkingsområdet er mest overraskende, ettersom bonden fra Lanzarote har visst å kjempe mot elementene som skaper et unikt landskap av stor verdi, hvor vinstokkene er plantet på en mantel av picón (små fragmenter av lava) og er beskyttet mot vinden med små steinvegger. I tillegg til den vakre naturen, er resultatet av denne møysommelige omsorgen deilige viner med DO. Å ta en omvisning i områdets vinprodusenter og smake på vinene deres vil være en unik opplevelse for par som liker å glede ganene sine.

Contenido

Med mer enn 150 kilometer med utrolige strender, regnes Fuerteventura som "stranden på Kanariøyene", en øy av sand og hav i sin reneste form. Den har omfattende og paradisiske strender av alle slag, slik at du alltid vil finne det perfekte hjørnet hvor du kan nyte en uforglemmelig dag. Costa Calma er et bra sted å legge seg i solen på sine endeløse tunger av sand eller ta en avslappende svømmetur i det krystallklare vannet. En annen oase av ro er La Concha-stranden på holmen Lobos, en naturpark kun 15 minutter med båt fra Corralejo, nord på øya, hvor du også finner stier for å utforske den. Cofete er en av de mest kjente jomfruelige og ville strendene på Kanariøyene, så den er vel verdt et besøk. Det vil garantert la deg overraske. Selv om du føler for litt mer animasjon, vil du i turistsentrene på sørøstkysten av Fuerteventura finne, i tillegg til vakre strender hvor du kan gå deg vill, alle tjenester og fasiliteter.

Contenido

Blant mange andre sjarm skiller La Palma seg ut for sitt brede nettverk av stier og for å ha en av de beste himmelen i verden. Dermed er det å koble seg til naturen under en spektakulær himmel en av de mest forførende planene. Trekking-elskere vil kunne nyte kilometerne med merkede stier som går gjennom øya. Noen av disse stiene går gjennom områder som er like spektakulære som Vulkanruten, regnet som en av de vakreste på planeten; eller Caldera de Taburiente National Park, en imponerende forsenkning omgitt av imponerende vegger trukket i tette kanariske furuskoger og krysset av bratte raviner; eller Los Tilos Forest, som er hjemsted for en av de viktigste laurbærskogformasjonene i verden. Når natten faller på, byr La Palma på en av sine største show. Takket være den klare himmelen og unike forhold for stjernekikking, er øya et Starlight Reserve, som anerkjenner kvaliteten på sin eksepsjonelle himmel. Det brede nettverket av astronomiske utsiktspunkter lar deg se på denne fantastiske skjønnheten fra hvor som helst på øya.

Contenido

Å besøke La Gomera er synonymt med å nyte noen magiske dager. Den frodige vegetasjonen, dens mystiske stier og kontrasten i landskapet skaper en følelse av uvirkelighet som blir ekte for hvert skritt vi tar på øya. Kan det være noe mer magisk enn å gå gjennom en masse forhistorisk vegetasjon? Denne fantasien er mulig i Garajonay National Park, hvor laurbærskogen har overlevd, en planteformasjon som har forsvunnet på det meste av planeten. Å besøke Valle Gran Rey går gjennom et lerret malt grønt, svart, blått og hvitt. Palmer, sand, vann og små hus ... et kunstverk fullt av liv. Et annet magisk hjørne er Los Órganos, et monument av vulkanske bergarter som faller i havet i form av orgelpiper. En klippe hvor det ser ut til at musikken vil høres fra et øyeblikk til et annet.

Contenido

Dykkerelskere vil finne sitt eget paradis i El Hierro. De mange og varierte dykkestedene, det eksepsjonelle undervannslandskapet, gjenopprettet delvis som et resultat av vulkanutbruddene som skjedde under havet i 2011, de utmerkede temperatur- og klarhetsforholdene i vannet, og det komplette spekteret av tjenester knyttet til praksisen dykking, gjør denne øya til et av de beste stedene i verden å dykke. La Restinga Marine Reserve er et område med beskyttet vann fullt av klipper og grotter, veldig populært blant dykkerentusiaster. Og fra bunnen av havet for å berøre himmelen ved Mirador de la Peña. Ligger på et av de høyeste punktene på øya, fra denne juvelen designet av kunstneren César Manrique vil du nyte en imponerende utsikt over Valle de El Golfo og dens imponerende klipper.

Contenido

De som søker stillheten til de ugjestmilde bør ikke gå glipp av La Graciosa, den minste, mest ukjente og uberørte av Kanariøyene. Det er trolig et av få steder i Europa hvor det fortsatt ikke er asfalterte veier. Utvilsomt er det et sted hvor du kan miste deg selv og oppdage de ensomme strendene med hvit sand og turkis vann uten å stresse og la deg fange av dens naturlige skjønnhet.