Fritidsaktivitet på sjøen

Oppdag kysten på Kanariøyene

Strendene i den kanariske skjærgården er uten tvil en av øyenes største attraksjoner. Med sine rolige og krystallklare vann er de trygge og har alle slags tjenester og bekvemmeligheter. For ikke å glemme at strand-tilbudet er så variert at du kan finne akkurat det du leter etter for ferien din – avslapning, sol, underholdning, hvile og garantert et adrenalinrush hvis du trener vannsport.

Contenido

Det varme klimaet på Kanariøyene betyr at temperaturen på vannet er rundt 20º C hele året, med gjennomsnitt som varierer mellom 18º C i februar og 23º C i august. Av denne grunn kan det alltid friste å ta en dukkert enten i det turkis-blå havet ved strendene eller i de naturlige bassengene – også å et forfriskende bad for å lade opp batteriene på en hvilken som helst dag, eller å koble av mens du betrakter de spektakulære solnedgangene ved kysten på Kanariøyene.

Contenido

De milde og kontinuerlige passatvindene på kysten av Kanariøyene, er ansvarlige for de perfekte surfebølgene. Og de er ikke perfekte bare for surfing. Den kanariske skjærgården er et ideelt sted for vindsurfing, kiting, padlesurfing og body-boarding, og dette gir øyene den rammen som trengs for de mange og anerkjente internasjonale mesterskapene som finner sted her.

Contenido

På grunn av den karakteristiske geografien og den vulkanske naturen til Kanariøyene, er skjærgårdens havbunn svært rik på både fauna og flora. Snorkling betyr å oppleve en eksplosjon av farger og de særegne vulkanske formene som kan dateres tusenvis av år tilbake. De som ønsker å begynne å trene på dykking, kan finne alle typer skoler hvor de kan leie materiell og få råd og anbefalinger fra de beste fagfolkene når de planlegger dykkene sine.   

Contenido

I vannet rundt Kanariøyene kan det befinne seg inntil 30 hvalarter i sitt naturlige element. Renheten og gjennomsiktigheten til havbunnen, rikdommen av flora og fauna og tidevannets strømmer gjør at den kanariske skjærgården er et høyt verdsatt reisemål for observering av delfiner og hvaler i sitt naturlige og permanente element.

Contenido

De som elsker adventure, har også flere muligheter til underholdning og fornøyelse på kysten av Kanariøyene – fra kajakkruter til oppdagelse av grotter som tilsynelatende er helt utilgjengelige. En original måte å oppdage øyenes spektakulære landskap på, er å lære om den vulkanske opprinnelsen til Kanariøyene fra et helt annet perspektiv. En uforglemmelig opplevelse.