Klatring i Las Cañadas del Teide

Klatring i over 2000 meters høyde på Tenerife
Dette er kanskje ikke stedet med de mest vertikale veggene på Kanariøyene, men når du klatrer i den imponerende naturperlen Las Cañadas, som ligger i Teide nasjonalpark, er du i nærheten av Spanias høyeste fjell, og du får en helt unik opplevelse – en opplevelse på over 2000 meters høyde. Dette området ligger midt på Tenerife, og de utrolige vulkanske formasjonene omfatter mange steder som er egnet for alle slags klatringsgrener. Et av de mest populære stedene er La Cañada del Capricho, der du finner traseer som er tilrettelagt for både sportsklatring og buldring.
Rutene i La Catedral og Roques de García
En av yndlingsveggene til mange klatrere er Roque del Catedral. Dette er en imponerende klippeblokk av vulkanstein som også er autorisert for klatring uten begrensninger. Det høyeste punktet ligger på 120 meter, og det går mange ruter over vestsiden. Men det er nordsiden som har best atmosfære og mest vertikale vinkler. Denne steinformasjonen er en del av Roques de García, som er blant de mest besøkte stedene i Teide nasjonalpark. Her har du også en utrolig utsikt til Llano Ucanca og den visuelt slående geologiske variasjonen som finnes der.
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045