Islote de Lobos

Båttur til middelhavsmunkeselenes øy
Både kropp og sjel vil ha godt av en dagstur til Islote de Lobos, med dens krystallklare vann og vakre vulkanske landskap. Denne lille øyen, oppkalt etter middelhavsmunkeselene som holdt til der inntil nylig, har et areal på knappe 4,5 kvadratkilometer, er 127 meter høy ... og har ikke en eneste bilvei. Den ligger en 15 minutters båttur nord for Fuerteventura, og takket være et landskap og en natur av enorm verdi har det fått status som naturpark.
Dykking med snorkel og fotturisme på Islote de Lobos
For å komme til øyen, som har en kyst med vulkansk berg og hvit sand, kan man ta en liten ferge fra Corralejo på Fuerteventura. Fra fergedekket kan man se hvor klart det turkise vannet er. Det egner seg perfekt for dykking med snorkel, og det er lett å forestille seg kvaliteten på den ferske fisken man får servert i den lille husklyngen Puertito de Lobos. Diverse stier gjør at man kan gå tur til den perfekte vulkankjeglen La Montaña, den skjermede stranden La Calera og det karakteristiske fyret på Lobos.
Høyde
25 m
Flora interest
Catering
Parking
Trekking routes
Recreation areas
Wildlife interest
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Gå ikke på steder som ikke er tillatt, og respekter skiltene til stiene. Å forlate de anviste veiene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Tenn ikke bål utenfor de tillatte områdene og vær spesielt forsiktig i sommermånedene.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
4
10
262
10045