Los Cristianos havn

En viktig havn sør på Tenerife
Los Cristianos havn sør på Tenerife er én av de viktigste ferjeterminalene på Kanariøyene, med forbindelse til øyene La Gomera, El Hierro og La Palma. Det er også et ideelt reisemål for seilere som vil slappe av i én av de travle og solrike delene av øyen, samtidig som de har kort vei til andre kanariske havner for neste etappe av reisen.
Vannsport i havnen
Havnen i Los Cristianos kan skryte av 200 kaiplasser for båter på opptil 20 meter, og har en dybde på seks meter ved lavvann. Servicetilbudene omfatter vaskerom, kran, tørrdokk, 24 timers vakthold og en kafé. Det er seile- og dykkeskoler i selve havnen, som også har kurs for nybegynnere. I tillegg er det en rekke andre fritidsaktiviteter i byen.
Lashings
202
Max draught
6 m./ 2,5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
9 256
262
10045