Las Tricias

En landsby langt fra byens kjas og mas

Nordvest på La Palma, langt unna de moderne byene og deres kjas og mas, ligger den lille, fredelige landsbyen Las Tricias. Den ligger i en åsside mellom fjellkløfter og omgitt av mandeltrær, og vinterblomstene her er virkelig et spektakulært syn. Her leves livet i et rolig tempo som gir deg tid til å nyte arkitekturen: vakre eneboliger med trebalkonger, murer av mørk stein, kalkede vegger og tegltekte tak – kort sagt ekte La Palma-stil.

Kunst, håndverk og arkeologi på La Palma

Kunst- og håndverkstradisjonene i små landsbyer er svært viktige, og dette er grunnen til at tradisjonelle bygninger som en gammel steinmølle har blitt restaurert med nennsom hånd. Bygningen er nå et museum med en butikk som selger lokalt håndverk. En tur til Las Tricias er ikke komplett uten å besøke de nærliggende grottene Cuevas de Buracas. Her finner du steinformasjoner av stor arkeologisk interesse samt en eventyrlig skog av draketrær, en tresort som er naturlig hjemmehørende på Kanariøyene.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
10
262
10045