Den historiske byen Agaete

En av de vakreste byene nordvest på Gran Canaria

Agaete-dalen nordvest på Gran Canaria er blant øyas vakreste steder. Her finner du alt fra høyland dekket av øyas best bevarte furuskog, som strekker seg helt ned til Atlanterhavets klare vann, til en praktfull, frodig dal og en vakker gamleby. Byen, som med sine hvitkalkede hus klorer seg fast til dalsiden, rommer skatter som hus fra det 19. århundre med lukkede gårdsrom, Concepción-kirken og den fabelaktige botaniske hagen Huerto de las Flores.

Fersk fisk og arkeologiske funnsteder

Før du forlater den gamle byen, anbefaler vi å få med deg Gran Canarias mest interessante arkeologiske funnsted: gravplassen Maipés. Du kan heller ikke forlate Agaete uten å besøke kystbyen Puerto de las Nieves og se dens hvitkalkede hus med blå vindusrammer. Dette er Gran Canarias mest populære sted for fersk fisk og ligger rett ved havet.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
2
10
262
10045