Trail en Haría

Denne ruten ligger i det nordlige Lanzarote og kan beskrives som fire forskjellige ruter i én. Den er vakker og teknisk utfordrende og en av de mest karakteristiske rutene på Lanzarote. Ruten er også kjent som en del av Haria Extreme Trail Race.

Den starter i Haria på brede grusveier opp til den nordligste delen av øya - Orzola. Herfra starter den stigende delen, en lang og langsom stigning hvor stiene også blir mer tekniske. Den passerer Mirador del Rio, hvor du har spektakulær utsikt over Isla Graciosa og Atlanterhavet. Ruten går på en teknisk sti ned til Bajo Risco. Til slutt en siste teknisk stigning til Guinates. Herfra passerer du den fantastiske fjellryggen Risco de Famara før du kommer tilbake til Haria.

Denne ruten går gjennom tekniske vulkanske deler, sandkyststier, brede oppstigningen stier og tekniske nedstigningen stier, men gjennom alle de forskjellige delene det har fantastisk utsikt og et spektakulært landskap.

Distance
33 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045