Agaete - Artenara

Denne ruten befinner seg i den nordlige delen av Gran Canaria. Starter i Agaete passerer Tamadaba, Tirma og slutter i Artenara. Det er den første delen av den berømte Trans Gran Canaria Ultra Trail Race.

Denne ruten starter fra vestkysten med en svært teknisk og komplisert klatring opp langs Camino de los Romeros. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over havet og grønne daler i Agaete og Tirma. Ruten fortsetter gjennom furuskog langs furunålstier. Dette går om til mer tekniske stier passerer dalene Tamadaba og andre nedstigningen til Tirma er veldig teknisk med steiner og barnåler, noen deler av stien er veldig smale. Stien blir mer komplisert hvis den er våt.

Klatring fra Tirma er vanskelig, nesten rett, men med odd sikksakk og trinn opp til Altavista hvor utsikten er spektakulære av Roque Nublo og Pico de Las Nieves. Ruten avsluttes i Artenara. Dette er en veldig utfordrende løpye med to bratte og kompliserte klatringer.

Distance
31 km
Negative slope
1.800 m
Positive slope
3000 m
Localidad
Agaete - Artenara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Agaete - Artenara
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Agaete - Artenara
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045