Parador de las Cañadas del Teide

Unikt hotell i Las Cañadas del Teide
Å overnatte på Parador de Las Cañadas del Teide er et privilegium som man nyter fra første til siste solstråle. Den representative bygningen er det eneste hotellet i Teide Nasjonalpark, midt på øyen Tenerife. Det beste stedet du kan være på for å beundre landskapet om omgir Spanias høyeste fjelltopp. Den er snøkledd noen ganger om vinteren, mens om våren dekkes den av lokale busker og blomsterplanter. Den fantastiske stjernehimmelen om nettene er noe man må oppleve.
Spise på restauranten og se på stjernehimmelen
De ytre omgivelsene rundt hotellet er vakre, men det innvendige interiøret i koselig hyttestil er slett ikke mindre imponerende. De triveligste stedene på hotellet er peisestuen og den klassiske og nyoppussede restauranten. Her kan man spise en typisk gryterett mens man har utsikt mot Teide fra vinduet. Man kan også finne fram badekåpen og ta noen svømmetak i utendørsbassenget som dekkes til om natten. Om kvelden kan man, i tillegg til å hvile på rommet, være med på foredrag og observere stjernehimmelen. Det finnes to stjernekikkerter beregnet til dette og som hotellets gjester kan bruke gratis.
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045