Gara Hotel

Kanarisk herskapshus i sentrum av Garachico
Treinteriøret har nok vært vitne til så mangt, og er det som gir hotellet særpreg. Men det er kombinert med elementer som lyser opp og skaper trivsel, for eksempel de skjønne viftene og vasene med friske blomster på rommene. På Gara Hotel dreier alt seg om at kundens komfort. Dette herskapshuset fra 1700-tallet nord på Tenerife står i den koselige landsbyen Garachico. Det har en typisk kanarisk fasade med himmelblå farge og store vinduer med karmer av tre, og en storslått og fredelig innvendig patio der hotellets kafé dominerer.
Solnedgang på en terrasse med utsikt mot Caletón.
Det finnes mye som skaper lykkefølelse på dette sentrale – men likevel fredelige – stedet, der dagene begynner med solide frokoster basert på melk med det lokale kornproduktet gofio. En av disse tingene er terrassen. Solnedgangen her er uten like, og forvandler omgivelsene til naturlige dekorasjoner i tusenvis av farger. Denne privilegerte tribunen er en fredelig plett på hotellet, og har utsyn over de naturlige bassengene i El Caletón. En dukkert er nærmest obligatorisk, spesielt etter en god fiskemiddag på en av restaurantene langs strandpromenaden.
Airport distance
51.8 km
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045