Finca Salamanca

En eiendom som er ideell for familier sør på Tenerife
Fra den lille terrassen utenfor restauranten ser Finca Salamanca ut som en mange hundre år gammel herregård som åpenbarer seg midt i en frukthage − i dette tilfellet hundrevis av avokadotrær. Illusjonen av å ha reist tilbake i tiden brytes først når man kommer til resepsjonen, som går i ett med omgivelsene til tross for den rødlige fargen på trappene. Dette landhotellet er midt i blinken for familier og ligger sørøst på Tenerife. Her er alt stort, fra det digre fikentreet til den ikke mindre imponerende kaktusen som kommer til syne bak tregjerdet.
Hotell med gourmetrestaurant i Güímar
Selve essensen ved dette hotellet i Güímar er den friske luften, de store hagene man kan vandre i, trærnes skygge på gresset eller i det herlige lille bassenget. Restauranten er for de som liker gourmetmat og steder med personlighet. Rom med vegger av stein, lamper av smijern og skråtak viser vei til en sjarmerende spisesal med glassvegger, der det serveres fristende retter. Kombiner gjerne med overnatting i en hytte med boblebad, så har du den perfekte planen for par.
Airport distance
39 km TFS
Environment
På landet
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
9
15 13 10 11
262
262
10045