Los Gigantes

En destinasjon der du kan slappe av ved klippeveggene Los Gigantes
Det trivelige klimaet på Tenerife kombinert med omgivelsene rundt Los Gigantes, som ligger øst på øya, gjør dette til et helt unikt sted å slappe av og koble ut. Los Gigantes-klippeveggene hever seg 600 meter over havet, og, selv om det er mulig å beundre dem fra stranden, er ingenting bedre enn en båttur der du kommer helt inntil foten av disse enorme steinveggene. Og når solen går ned, kan du legge deg ned på den svarte sandstranden og betrakte naboøya La Gomera.
Dykking i en rik undervannsverden vest for Tenerife
Hvis du liker å dykke, kan Los Gigantes by på et uforglemmelig undervannslandskap – og spesielt i buktene som skjuler seg blant klippeveggene. I tillegg kan du leie kajakk på havnen. Der går det også an å melde seg på båtutflukter der du får se delfiner og hvaler. I tillegg ligger det ulike hoteller og leilighetskomplekser i Los Gigantes, slik at du kan velge et avslappende alternativ som passer for deg.
Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Port
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045