Costa Calma

En oase på Fuerteventura
Costa Calma kan oversettes til «den rolige kysten», og roen og freden du finner her, gjør definitivt at dette turiststedet lever opp til navnet sitt. Det ligger i nærheten av naturperlen Jandía på sørkysten av Fuerteventura og er som en oase midt i øyas tørre landskap. I tillegg har stedet ulike typer hoteller og turistleiligheter, noe som betyr at du finner noe for ethvert budsjett og behov. Den lange stranden skjuler mange avkroker der du kan slappe av, men det er også et perfekt sted å få utløp for adrenalinet hvis du liker å drive med vannsport.
Brettseiling
Brettseiling og kitesurfing er de to mest populære idrettsgrenene som praktiseres på Costa Calma. Det er imidlertid mange som kommer hit på søken etter freden og roen som omgir dette drømmelandskapet. I tillegg ligger Fuerteventuras største temapark i nærheten av Costa Calma, og her kan du tilbringe en annerledes dag med hele familien, der dere kan bli kjent med flere hundre forskjellige plante- og dyrearter som holder til i installasjonene.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Costa Cama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045