La Arena-stranden

En strand med svart vulkansk sand på vestkysten av Tenerife

Midt i bykjernen i det lille turistområdet Puerto de Santiago finner du La Arena-stranden. Denne stranden ligger på vestkysten av Tenerife, og den svarte sanden gir en vakker kontrast til det hvite skummet i vannkanten. Sanden absorberer også sollyset, noe som gjør at den varmes opp og gir stranden en behagelig temperatur året rundt. De vulkanske bergene på hver side av stranden gjør at det er perfekt å snorkle eller dykke her, så du kan utforske livet på bunnen.

En liten bystrand med alle fasiliteter

La Arena-stranden er en liten bystrand med drosjeholdeplasser og god tilknytning til det lokale bussnettverket. Siden den er omkranset av en promenade, finnes det massevis av butikker og spisesteder i nærheten – blant annet en restaurant rett på stranden. Stranden er lett tilgjengelig med ramper og gangveier. Den har badevakter, dusjer og utleie av parasoller, men hvis du har lyst til å leie en strandstol, bør du komme tidlig – de beste plassene blir som regel tatt i løpet av de første morgentimene.

Lengde
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
LHBTI
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045