Antequera-stranden

En urørt strand i naturparken Anaga på Tenerife

I Anaga naturpark, som befinner seg nord-øst på Tenerife, finnes det en rekke urørte badeområder. Siden Antequera-stranden er vanskelig å nå til fots, har den klart å beholde den urørte naturen med det vakre landskapet og den flotte utsikten, der de fleste badegjestene ankommer den gylne vulkanske sanden i båt. Men uansett hvilken metode du måtte bruke for å komme deg hit, vil det å komme til denne urørte stranden med det rolige havet, gjøre anstrengelsene vel verdt det.

Reise med båt til en urørt strand ved Santa Cruz på Tenerife

Hvis du liker å gå turer, bør du være i noenlunde god form. Hvis du er det, vil du kunne nyte en ubetalelig utsikt. Du kan parkere bilen ved Igueste de San Andrés og ta en av de mest brukte løypene derfra. Disse veiene går gjennom ulike kløfter, via enkelte bratte og krevende partier og tar deg til Antequera på omtrent tre timer. Mange velger å ta turen tilbake med båt eller også hele utflukten til sjøs. Uansett hva du velger å gjøre, er målet en av de mest berømte strendene som øya har å by på.

Lengde
400 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santa Cruz de Tenerife
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
1
9
262
10045