Papagayo-stranden

En av de mest populære strendene på Lanzarote

På sørsiden av Lanzarote finner du en av de mest populære strendene på øya: Papagayo – en bukt med hvit sand, små dimensjoner og stor skjønnhet. Stranden er formet som en bukt – eller musling, som de fastboende foretrekker å kalle det – som gjør at Papagayo forfører deg med sitt klare smaragdgrønne vann – vann så stille at det ligner på vannet i et svømmebasseng. Dette er et perfekt sted for å snorkle og utforske skattene på havbunnen eller for å la barna plaske i vannet uten å måtte bekymre seg.

Opplev Monumento Natural de Los Ajaches

Monumento Natural de Los Ajaches befinner seg i en hule som du på få minutter kommer til via en liten sti, og den er skjermet fra vinden i et nesten vilt miljø. Til tross for plasseringen ligger det en liten bar ved foten av knausen ved Monumento Natural de Los Ajaches, og her kan du kjøpe mat og drikke – du bør absolutt komme hit ved solnedgang. Hvis du kommer hit i bil, kan det være greit å vite at området tar inngangspenger for biltrafikk, og at det finnes parkeringsplasser og rasteplasser i nærheten.

Lengde
120 m
Nudist zone
Parking
Restaurant
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rolig vann
LHBTI
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045