Playa Santa Cruz de La Palma

En ny strand, men med historie

Denne opparbeidede stranden med svart vulkansk sand, ble offisielt innviet i april 2017, og inntar plassen til det som engang var den historiske stranden Caleta del Varadero. Stranden er 1200 meter lang og 50 meter bred, og den nylige ombyggingen gjorde at den kunne åpnes igjen mot Atlanterhavet. Denne muligheten gikk tapt i 1949 da det ble bygget en promenade her.

Alle fasiliteter for familien

I tillegg til å ha utleietjeneste av parasoller og har dusjer og toaletter, er denne stranden spesielt egnet for familier, takket være de milde bølgene, den enkle tilgangen og dens mange fasiliteter for å kunne praktisere sport som volleyball og strandfotball. Det er et vanlig sted for brettseiling, kiting og vingesurfing.

Lengde
414 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045