El Farostranden

En naturlig, men samtidig tilgjengelig strand

El Farostranden ligger på sørsiden av La Palma, på et privilegert sted, der man kan nyte solen, havet og områdets naturlige skjønnhet. De imponerende klippene og de to fyrtårnene, et av dem fra begynnelsen av det 20. århundre, gjør denne stranden til et svært vakkert sted. Det er perfekt for de som leter etter en tilgjengelig strand der man kan komme helt fram med bil eller buss, men samtidig er langt fra bråket fra byen.

Svømme og dykke ved et fyrtårn

Når man har kommet til El Farostranden, blir man overrasket over det fantastiske landskapet av vulkansk sten og sand, av å kunne svømme like ved det gamle fyrtårnet og av fiskebåtene som ligger på stranden. Havbunnen på El Faro er en av de mest populære blant hobbydykkere og -fiskere. På denne stranden på La Palma, med moderate bølge.

Lengde
85 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
5
9
262
10045