Masca

Den mest besøkte landsbyen på Tenerife

Vil du utforske landsbygda på Tenerife og komme deg så langt unna turiststedene som mulig, er et besøk i landsbyen Masca et must. Masca, som ligger i Teno, et område nordvest på Tenerife kjent for sin unike, ville naturprakt, fryder besøkende med sine vakre, velholdte hus og brosteinsgater, som er perfekte eksempler på Tenerifes landlige arkitektur. Mange av husene har blitt forvandlet til små herberger og hoteller, og her kan du koble helt av fra byens stress og mas og bare slappe av.

Etnografi, historie og naturstier på Tenerife

Turister som besøker Masca, er vanligvis på utkikk etter noe mer enn bare sol og sjø. I denne landsbyen finner du håndverksbutikker, barer og restauranter, og den har status som et sted av etnografisk og historisk interesse, noe som gjenspeiles av Mascas etnografiske museum. Andre attraksjoner er de imponerende fjellkløftene og langstrakte åssidene, og fotturen ned gjennom Masca-juvet er blant øyas mest populære.

Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
10
262
10045