Landsbyen Haría

Den fortryllende landsbyen i De tusen palmers dal

Haría, som ligger nord på Lanzarote, befinner seg i den sjarmerende De tusen palmers dal, som er blant de flotteste palmelundene på Kanariøyene. Høyt oppe fra veien som slynger seg mellom øyas fjell, kan du se en oase med åkre og grønne jorder oversådd med tradisjonelle, hvite hus. Haría hviler i skyggen av den gåtefulle Corona-vulkanen, omgitt av den fredelige og unike landsbygda.

Fengslende omgivelser og César Manriques hjem

Denne vakre jordbrukslandsbyen byr på en rekke interessante opplevelser som vil gi deg gode ferieminner. Noe du bare må få med deg, er Casa Museo, hjemmet til den verdensberømte kunstneren César Manrique, som har blitt omgjort til museum. På torget León y Castillo kan du slappe av i skyggen av laurbær- og eukalyptustrærne. Midt i landsbyen ligger kirken Nuestra Señora de la Encarnación, dit alle landsbyens gater og smug leder. Blant de eldste religiøse bygningene er klosteret San Juan Bautista, som ligger i utkanten av Haría.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
3
10
262
10045