El Golfo

En liten fiskelandsby omgitt av lava

Ved Atlanterhavets kyst på østsiden av Lanzarote ligger El Golfo, en liten fiskelandsby i naturparken Los Volcanes. Omgitt av de spektakulære lavaformasjonene etter vulkanutbruddene mellom 1730 og 1736 ligger en sjarmerende bosetting med hvite fiskerhus med flate tak i Lanzarotes karakteristiske stil. Følger du de smale gatene nedover, kan du nyte det vakre synet av båtene som ligger fortøyd på den svarte sandstranden.

Landlig losji og god mat

El Golfo har en rekke henrivende innkvarteringsmuligheter. Denne fiskelandsbyen er vel verdt et besøk, ikke bare på grunn av dens skjønnhet, men også på grunn av freden og roen, den gode maten basert på fersk lokal fisk samt den nære beliggenheten til naturperler som den grønne lagunen Los Clicos og Timanfaya nasjonalpark. I tillegg gjør muligheten til å nyte kveldslyset fra en av uteplassene at disse bedagelige dagene kan avsluttes med stil.

Lookout
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
3
9
262
10045