Ingenios historiske bydel

En by som vokste i takt med sukkerrørene

Ingenio, som ligger sørøst på Gran Canaria, er et levende bevis på fremskrittene som den jordbruksbaserte økonomiske boomen brakte med seg i det 16. århundre. Det var dyrkingen av sukkerrør som gjorde denne utviklingen mulig for det som på den tiden var et sted som var avhengig av nabobyen Agüimes. I dag kan Ingenio skryte av å ha to historiske bydeler: den gamle bydelen Plaza de la Candelaria og nabolaget Carrizal, der du finner kirken Nuestra Señora del Buen Suceso.

Jordbruk i praktfulle naturomgivelser du ikke kan gå glipp av

Ingenio, som er omgitt av vann, våningshus, jordbruksland og sukkerrørmarker, ligger like i nærheten av tre av Gran Canarias imponerende naturperler: fjellkløftene Guayadeque og El Draguillo og naturreservatet Caldera de los Marteles. Midt i den historiske bydelen ligger flere hus med tradisjonell kanarisk arkitektur samt Néstor Alamo-parken, der du kan se Kanariøyenes høyeste palme, som er 30 meter høy.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Ingenio

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
2
9
262
10045