Isora

En landsby med murer av vulkansk stein på El Hierro

Isora har det lille ekstra som fanger oppmerksomheten til besøkende. Denne vakre landsbyen øst på El Hierro vokste frem rundt kilden Azofa. Kanskje er det husene av vulkansk stein eller steinmurene og de vakre, velstelte grønnsakshagene, eller kanskje er det kombinasjonen av alt dette som gir denne knøttlille landsbyen den sjarmen som er så typisk for El Hierros eldste byer. Dette er virkelig et sted å slappe av og få ny energi.

Ro, stillhet og spektakulær utsikt over Las Playas

De mange restaurerte husene med sine velholdte frukthager som ligger langs de største veiene, er en fryd for øyet. Mange av dem har blitt forvandlet til landsens hoteller, der du kan tilbringe et par fortryllende dager i ro og fred. En spasertur langs Isoras frodiggrønne stier er et must, og det samme er en tur til utsiktspunktet, der du får en utrolig utsikt over Las Playas.

Restoration
Localidad
Azofa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
7
9
262
10045