Landhotell Senderos de Abona

Landsbyhus i den historiske bykjernen i Granadilla de Abona

Kirkeklokkene i Granadilla-kirken, som ligger like bak hotellet, markerer rytmen i Senderos de Abona, et lite knallgult hotell med geranier i vinduene som står midt i den historiske kjernen av denne landsbyen sør på Tenerife. Det er tradisjonelt og fornemt til en og samme tid, og har små koselige hjørner på terrassen og patioen som innbyr til å lukke øynene og nyte solen. Dette er ikke noe sted for de som har hastverk, men det er perfekt for å slappe av, spise godt og gå tur.

Forskjellige rom og restauranten El Terrero

Selv om hotellets hovedattraksjoner er i friluft, blant frukttrær med appelsiner, sitroner og avokado, fontenen og bassenget, er rommene på Senderos de Abona virkelige perler. De gamle, renoverte møblene gjør dem unike. Faktisk er alle de 17 rommene forskjellige. Og skal man spise som en konge etter en tur i nærområdet, passer det jo godt å gjøre det i et interiør med solide steinmurer, trebjelker og vakre blomster. Hotellrestauranten El Terrero serverer ferskpresset juice av mange slag, populære kanariske retter med lokal vin, og kaker av ypperste sort.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045