Hotel El Nogal Boutique & Spa

Et herskapshus fra 1700-tallet ombygget til landhotell sør på Tenerife.

Allerede førsteinntrykket er overveldende. Hotel El Nogal Boutique & Spa er et fornemt sted, og skjuler mye historie innenfor sine vegger. Dette herskapshuset ligger i fjellene sør på Tenerife, og er en familiebolig fra 1700-tallet. Nå er det bygget om til overnattingssted, og byr på overraskelser fra det øyeblikk du setter dine føtter der. En stor sentral patio omgitt av hager ønsker besøkende velkommen i privilegerte naturlige omgivelser. Det dreier seg om fjellene i Vilaflor, Spanias høyestliggende kommune, som har rikelig med natur å by på.

Avslapping og velvære på El Nogal spa

Interiøret skuffer heller ikke. Marmor preger det imponerende inngangspartiet, som hviler på steinsøyler. Stilsikker, god smak preger også de 42 rommene. De er både elegante og hyggelige, og har alt man trenger for å få et trivelig opphold. Frokosten serveres vanligvis i en svært spesiell rustikk sal med en samling antikviteter i midten. Hvis været tillater det, serveres den ute. Etterpå kan man gi seg i vei på de fantastiske turstiene. Å slappe av i boblene i spaet er heller ikke noen dårlig plan.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045