Hotell LIVVO Maipez

En stor villa med suiter på nordsiden av Gran Canaria

Santa Brígida har mye stein, er stor og har engelske ørelappstoler, mens San Mateo er mer elegant, med skrivebord, har malerier med landskapsmotiv og balkong, og Santa Lucia utstråler varme og er pyntet med smijern og kurvfletting. Det er navnene på suitene og dobbelrommene på LIVVO Maipez og det er slik de fremstår. Det er et staselig hotell med et imponerende søramerikansk laurbærtre, som har stått der som et taust vitne i tre hundre år. På dette nesten magiske gjemmestedet på nordsiden av Gran Canaria kan man skimte fjellkløfter og «klorofyllgrønne» fjell så langt øyet kan se.

Et hotell på landet like ved Guiniguadakløften

Hotell Maipez, som ligger like ved Guiniguadakløften er en av de mest representative kløftene på øyen, er fullt av små koselige kroker som innbyr en til å slå seg ned, slappe av og kanskje spille tennis og padel på banene som er like ved siden av. En annen veldig fristende mulighet er å å ta seg et bad i det tyrkiske badet på spaanlegget, eller ta en dukkert i det lille utendørsbassenget midt i det grønne landskapet, som både er fredfullt og nostalgisk.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
262
262
10045