Orienteringskart Llanos de la Pez

Orientering gjennom hjertet av Gran Canaria

Det er en unik opplevelse å løpe gjennom denne priviligerte enklaven på toppen av Gran Canaria, i hjertet av biosfærereservat. På en dag kan du kombinere orienteringstreningen med et besøk i den lille byen Tejeda, vandre til symbolske Roque Nublo og/eller ta de beste bildene fra øyas høyeste punkt, Pico de Las Nieves, hvor du kan ramme inn både Roque Nublo og toppen av Teide i samme bilde.

Arrangørsted for Gran Canaria O-Meeting

Dette området er fortreffelig for å trene orientering med sine svært varierte terreng som tilrettelegger for trening av forskjellige teknikker og modaliteter: Kanarisk furuskog, områder med mikrorelieff, åpent terreng, løypevalg, … I tillegg er det arrangørstedet for den største orienteringsbegivenheten på Kanariøyene: Gran Canaria O-Meeting, som samler hundrevis av utøvere fra hele verden hver jul.

Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Llanos de la Pez orientación de Gran Canaria
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045