Orienteringskart Hoya del Morcillo

Orientering gjennom furuskogen på El Hierro

La Hoya del Morcillo, midt på El Hierro, lar deg fordype deg i magiske omgivelser, en overveldende natur og en enorm ro som lar deg leve hvert øyeblikk. Denne frodige skogen med kanarisk furu, nær den lille byen El Pinar, har et rekreasjonsområde hvor det foreslås at orienteringsløypen starter fra. I tillegg er dette stedet et møtepunkt av stier, selve toppen av kransekaken for de som elsker fotturer.

Unike mikrorelieff på El Hierro

Dette orienteringskartet, det sørligste i Europa, er kanskje et av de beste og mest komplette for denne type vegetasjon. Det moderate relieffet, endringer i vegetasjonen, områder med mange detaljer og mikrorelieffet krever en fin og kontinuerlig lesing av kartet. Stedet er tilrettelagt for svært attraktive og krevende løyper. Barn kan også ha glede av meget trygge løyper som er begrenset til omgivelsene rundt rekreasjonsområdet.

Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
7
257
13
262
10045