Hva kan du gjøre på Kanariøyene i februar?

Selv i de kaldeste månedene av året, som i februar, tillater det milde klimaet på Kanariøyene at du kan nyte solen på en spektakulær strand. Du kan legge de mest romantiske planer for Valentinsdagen og du kan oppleve karnevalet, den typiske kanariske folkefesten.

Contenido

Murgas – grupper som synger satiriske sanger, og mogollones – karnevalsfest, spektakulære gallaer, gater fulle av utkledde mennesker og dansegrupper gir masse liv til denne kanariske festen som finner sted midt i en festlig, glad og trygg atmosfære. Den mest etterlengtede begivenheten og høydepunktet til disse karnevalene er uten tvil gallaen til karnevalets dronning og drag-dronning Queen av Las Palmas på Gran Canaria, der de beste ambassadørene for festlighetene utpekes.

Og alt dette ledsages av Kanariøyenes største attraksjon, nemlig det herlige klimaet og den behagelige temperaturen.

 

Contenido

Kanariøyene er et ideelt reisemål for alle de parene som ønsker å feire en annerledes valentinsdag, med de mest romantiske varianter i sjarmerende hoteller, vulkanske bukter, endeløse paradisiske strender og ville naturlandskap. Øyene tilbyr mange attraksjoner for å gjøre dette til en uforglemmelig dag.

 

Contenido

De vakre hvite og rosa blomstene på mandeltrærne er et makeløst syn og er perfekte for et besøk på denne tiden av året, både til fots og på sykkeltur. Via turiststier, familieruter og til og med gastronomiske ruter, kan du nyte denne unike blomsterfestivalen mens du også beskuer landskapet mellom lavaen i Santiago i Teide (Tenerife), de grønne åsene i Puntagorda (La Palma) og fjellene i Tejeda (Gran Canaria). Alle festlighetene til ære for mandeltreet byr på god lokal vin, søtsaker laget av mandler og folklore.