Piscinas de Bajamar

Tre naturlige basseng ved en strand, med alle nødvendige servicetilbud

Uansett hvor store bølger det er på havet, vil et besøk til de naturlige bassengene i Bajamar nord-øst på Tenerife alltid være en sanselig opplevelse. Området har to store basseng og ett mindre for barn, en gyllen sandstrand som er skjermet mot havet, og mange servicetilbud i nærheten. Alt dette gjør det til en stor glede å besøke kystdelen La Laguna, som har et bysentrum som står på UNESCOs verdensarvliste.

En trygg naturlig vannpark med flere restauranter i nærheten

Bajamar regnes nå som én av de beste naturlige og familievennlige vannparkene. Tryggheten ved badevakter på stedet, velholdte fasiliteter, renheten i vannet og sanden, utsikten og det mytiske fyret like ved gjør dette til et perfekt sted for et besøk, med rikelige parkeringsmuligheter og ulike restauranter og butikker i nærheten. Og hvis du besøker stedet på en dag med røff sjø, må du ha kameraet klart. De store bølgene vil gi deg fantastiske bilder til feriealbumet. Et unikt bilde av øyen, og et syn du ikke vil gå glipp av.

Environment
Urban
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
10
262
10045