Charco del Viento

Fire naturlige basseng for alle aldre

Hvis du liker å beundre lavastrømmer som har blitt badet av havet og skapt naturlige basseng, finner du fire stykker her. Charco del Viento er den mest populære badeplassen i La Guancha og én av de best kjente og enkleste å ta seg til nord på Tenerife. Selv om kraften fra havet av og til trenger gjennom, er det mulig å bade trygt i ulike deler av dette vakre området med naturlige kontrastfarger. Her er det også noen sandområder og berg som passer utmerket til soling.

Svøm med utsikt til Teide og bananplantasjene i nærheten

I motsetning til mange av de andre naturlige bassengene på Kanariøyene, er det relativt enkelt å ta seg til dette stedet. Ta veien som fører til kommunen Icod de los Vinos, og følg en skiltet asfaltert sti til bassengene. Stien går gjennom typiske bananplantasjer. Området har en stor parkeringsplass og trappetrinn ned til det som er en naturlig skatt av dimensjoner, med fantastisk utsikt til Teide bak deg.

Parking
Solarium
Kids zone
Sin vigilancia
Localidad
La Guancha

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045