El Agujero

Skjult skatt

Disse naturlige bassengene ligger i Gáldar kommune og er en pittoresk og fredelig oase hvor du kan ta en pause blant lokalbefolkningen. Denne skjulte skatten på øya har naturlige sjøbassenger. Disse er et paradis for bading, med havbunner av forskjellige dybder i veldefinerte og trygge omgivelser for familiebading.

Autentisk sted

Hele denne kysten er et autentisk område, hvor tilstrømning av turister ikke er vanlig. Den er et ideelt sted for bading og for å gjenopprette ro en langs en vakker promenade. I nærheten av El Agujero ligger Frontón, hvor den velkjente Frontón King holdes, den profesjonelle og prestisjefylte konkurransen i bodyboard, Bodyboarding World Tour, fordi her er en av de beste bølgene i verden til å utøve denne sporten.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
2
9
262
10045