Elder-museet

Vitenskap og teknologi for hele familien

På dette museet i Las Palmas de Gran Canaria, som ligger nord på øya, er vitenskap og teknologi i sentrum, og det er forbudt å holde fingrene fra fatet. På Elder-museet satses det på interaktivitet, og filosofien er at det som står beskrevet på informasjonspanelene, skal forstås ved hjelp av ulike eksperimenter. Familiens minste medlemmer kan kose seg med å utforske vitenskapens hemmeligheter, noe som gjør dette til et obligatorisk sted å besøke hvis dere vil ha det gøy og lære sammen som en familie.

Un museo interactivo en Gran Et interaktivt museum på Gran Canaria

Her kan du ta bilder i cockpiten på et kampfly og se et lokomotiv fra 1800-tallet inne i selve museet. En 3D-kinosal og et moderne drivhus gjør opplevelsen komplett. For ikke å nevne attraksjonen Robocoaster! Elder-museet kan besøkes fra tirsdag til søndag og kan bakes inn i en utflukt til byens historiske bykjerne, ettersom den ligger i nærheten av den sentrumsnære Santa Catalina-parken.

Catering
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045