Marina San Miguel

Golf og solskinn i nærheten av marinaen

Sportsmarinaen i San Miguel de Abona sør på Tenerife har en privilegert beliggenhet i et spesielt område, der klimaet oppfordrer besøkende til å seile hele året. Havnen ligger mellom to golfbaner og har 344 kaiplasser som rommer fartøy på opptil 40 meter. Kaien har også kran og båtheis for 60 tonn samt mekaniske tjenester og reservedeler. Dybden ved lavvann er fem meter, og både drivstoffdokken og vakthold er tilgjengelig hele døgnet.

Vaskeri- og supermarkedtjenester uten å forlate båten

Denne marinaen tilbyr en rekke bekvemmeligheter for seilerne. I tillegg til vaskerom på stedet er det også telefaks, vaskeri og en nettbasert supermarkedtjeneste: De ansatte handler for deg og leverer varene til båten på ønsket dato og klokkeslett. Gjestene i Marina San Miguel får også rabatt på utflukter, sportsaktiviteter og et lokalt spa.

Lashings
344
Max draught
8 m./4,5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045