SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Marina Rubicón

 Marina Rubicón, marinaer og havner
 Marina Rubicón, marinaer og havner
 Marina Rubicón, marinaer og havner

En marina med alle fasiliteter

Marina Rubicón ligger sør på Lanzarote og er én av de beste helårshavnene på øyen. Den ligger mellom strendene Papagayo og Playa Blanca og er skjermet mot passatvindene, og den har alle nødvendig fasiliteter for de båtglade. Bryggen har kaiplass til 487 båter på opptil 70 meter, og den har også ferskvann, elektrisitet og Internett. Profesjonelle team holder til på marinaen og kan hjelpe med å løse eventuelle mekaniske eller elektroniske problemer med båten.

Markeder og butikker i en eksklusiv marina

Catering-tilbudet, oppbevaringsboksene og dusjene med garderober gjør oppholdet i marinaen enda mer komfortabelt. I nærheten av kaiplassene finner du en rekke butikker og restauranter, og i tillegg er det marked her hver onsdag og lørdag. Dette er det perfekte stedet hvis du vil kjøpe gaver og håndlagde artikler uten å bevege deg langt fra sjøen. Marina Rubicón er en eksklusiv havn med en dybde på 4,5 meter ved lavvann.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
7 m./ 4,5 m.

7 m./ 4,5 m.

OPPDAG