Marina Rubicón

En marina med alle fasiliteter

Marina Rubicón ligger sør på Lanzarote og er én av de beste helårshavnene på øyen. Den ligger mellom strendene Papagayo og Playa Blanca og er skjermet mot passatvindene, og den har alle nødvendig fasiliteter for de båtglade. Bryggen har kaiplass til 487 båter på opptil 70 meter, og den har også ferskvann, elektrisitet og Internett. Profesjonelle team holder til på marinaen og kan hjelpe med å løse eventuelle mekaniske eller elektroniske problemer med båten.

Markeder og butikker i en eksklusiv marina

Catering-tilbudet, oppbevaringsboksene og dusjene med garderober gjør oppholdet i marinaen enda mer komfortabelt. I nærheten av kaiplassene finner du en rekke butikker og restauranter, og i tillegg er det marked her hver onsdag og lørdag. Dette er det perfekte stedet hvis du vil kjøpe gaver og håndlagde artikler uten å bevege deg langt fra sjøen. Marina Rubicón er en eksklusiv havn med en dybde på 4,5 meter ved lavvann.

Lashings
487
Max draught
7 m./ 4,5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
3
255
13 256
262
10045