Concierto de FADO de Beatriz Felício

Tenerife

Tidligere aktivitet

03 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Musikk ble født med meg, ingen i familien min synger. Fado var ikke den typen musikk som ble hørt hjemme! Jeg har sunget helt siden jeg kan huske, men da jeg var syv år gammel så jeg et show av Amália Rodrigues på RTP og hørte Fado for første gang. Foreldrene mine forteller meg at jeg sto midt i rommet og prøvde å synge det jeg hørte. Først forsto de ikke smaken min og ønsket om å synge Fado, men jeg fortalte dem raskt at jeg ville bli Fado-sanger.»

I Fado-husene, som hun begynte å gå på et år senere, mottok hun undervisning fra sine eldste og valgte sine store referanser: Amália Rodrigues, Fernanda Maria, Teresa Tarouca, Lucília do Carmo, Ana Moura og Carminho. Dermed tok hun sine første steg i det som skulle bli hennes egen stil.

I dag synger hun i flere velkjente Fado-hus: Mesa de Frades, Parreirinha de Alfama, Casa de Linhares – Bacalhau de Mollho, Fado Menor ... Hun har dukket opp på TV-programmer inkludert ""Uma Canção Para Ti"" i 2011, ""Grande Prix de Fado» og «The Voice Portugal» i 2015 og på «Festival da Canção» i 2017. Som 23-åring er Psykologi og Fado hennes store lidenskaper. Beatriz deler tiden sin mellom studier, Fado-hus og konserter.

Hun synger med friskheten til en ung stemme, og med én fot i tradisjonen skaper hun en unik identitet som er hennes alene! Hun legemliggjør den nære fremtiden til store Fado så vel som dens tradisjonelle røtter.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React