DEM. Arrecife. Pub La Grulla

Lanzarote

Tidligere aktivitet

01 July 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Den europeiske musikkdagen på Kanariøyene feirer sitt 11-årsjubileum 1. juli, og blir den mest ambisiøse begivenheten i hele sin historie og livemusikkfeiringen ettersom den holdes på tre arenaer (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria og Arrecife ) samtidig. Som vanlig i de siste utgavene vil arrangementet også fungere som en forhåndsvisning og presentasjonsfest for 2023-utgaven av Phe Festival. London-bandet Alien Tango og Madrid-bandet Tiburona, sammen med et enestående utvalg av nye band fra Kanariøyene, som Baldosa og Eric Böelle blant andre, vil være stjernene i denne begivenheten med gratis adgang alle steder.

Den europeiske musikkdagen på Kanariøyene har som mål å fremme og styrke kulturtilbudet i byene den arrangeres, i fellesskap delta i den europeiske kretsen som arrangeres av denne grunn hvert år, i tillegg til å gjøre Kanariøyenes deltakelse synlig, viser de siste trendene og kunstnerisk og kreativt talent av lokale, spanske og internasjonale musikere, som får muligheten til å delta og dermed synliggjøre sine prosjekter.

ARRECIFE - PUB LA GRULLA

Arrangementet begynner sin reise i denne utgaven også på øya Lanzarote med opptreden av Cádiz-gruppen La FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atypical Rapper Foundation]) med et prosjekt i et originalt rapformat og hovedsakelig påvirket av Jamaicansk musikk som knytter seg til publikum i den reneste stilen av karnevalsballader.

Adgang til DEM 2023 er gratis, og målet er å bringe levende musikk til alle innbyggere likt.

DEM 2023 er et initiativ organisert av Phe Team og er sponset av institusjoner som Canary Islands Institute for Cultural Development og Canary Islands Tourism gjennom sine tilsvarende kulturelle anbud, og i samarbeid med Puerto de la Cruz bystyre, La Fábrica La Isleta , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. All oppdatert informasjon om festivalen finner du på festivalens sosiale nettverk: Instagram og Facebook.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Dette arrangementet er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React