Tributo a Elvis Presley

La Palma

Tidligere aktivitet

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Santa Cruz de La Palma bystyre, gjennom Department of Fiestas regissert av Raico Arrocha, vil feire en av sommerens beste musikalske forestillinger den 29. juli på Plaza de San Francisco, i hovedstaden i La Palma.
Generasjoner av gutter og jenter fra La Palma vil kunne danse til rytmen til Elvis Presley med hyllestkonserten til den utvilsomt mest kjente figuren i rock and rolls historie. For første gang på øya vil Aaron White og The Pelvis Band fremføre noen av hans største rocke-, blues- og balladesanger i reneste rockabilly-stil.
Ordfører Raico Arrocha inviterer hele befolkningen i La Palma til å nyte denne begivenheten som «ikke kjenner alder» og som helt sikkert vil «mobilisere hundrevis av fans av disse artistene som er en del av så mange personlige opplevelser».
Et show for ubetingede fans som bare ikke stopper med kor og hofteristing. Deretter blir det en hyllest til det spansk/argentinske bandet Tequila med ¡Salta!, hvis suksesser har blitt en grunnleggende del av musikalsk kultur siden den ble dannet og som revolusjonerte ungdomsrockscenen i Spania mellom 1976 og 1983.
En kveld hvor det ikke blir tid til å hvile med rammen som tilbys på Plaza de San Francisco med DJ Equis og Los Pinchadiscos del Pantano på scenen med låter fra 80- og 90-tallet.
"

Kategori

Categoría del evento

Underholdning

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React