Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Gjør deg klar for en flott kveld fylt med uforglemmelig salsa og rytme på Gran Canaria! Det anerkjente globale ikonet for salsa, Marc Anthony, vil lande på øya 6. juni som en del av sin etterlengtede tur til Spania med ""Historia Tour"". Etter vellykkede opptredener i USA og Mellom-Amerika er det på tide å lyse opp scenen på Kanariøyene.
Marc Anthony er fylt med energi og lidenskap for å få sine hengivne fans til å le, ha det gøy og oppleve hans mest ikoniske hits. Sanger som «Pa'lla Voy», «Mala», «Ojalá Te Duela», «Vivir Mi Vida», «Valió la Pena», «Y Hubo Alguien», «Tu Amor Me Hace Bien» og «Qué Precio Tiene» el Cielo"" vil gi gjenklang på en kveld som lover å bli uforglemmelig.
Anerkjent som den bestselgende salsaartisten gjennom tidene og en sann ambassadør for latinmusikk og kultur, er Marc Anthony forpliktet til å gi fansen en unik opplevelse med sin ""Historia Tour"". Ikke gå glipp av muligheten til å være en del av dette showet som feirer salsaens storhet og arv. Vi sees på Gran Canaria!
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React