La Verbena de la Paloma

Gran Canaria

21 to 22 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"La Verbena de La Paloma' er sainete par excellence som innkapsler essensen av Madrids populære festival 15. august. Under denne feiringen feirer både lokalbefolkningen og besøkende festen til Virgen de la Paloma, med scener av kjærlighetsforhold og sjalusi som dukker opp i hvert hjørne og i prakten på hvert torg. Alt er upåklagelig dramatisert og satt til musikk, i en dramaturgi som gjør dette korte verket til en av de mest dyrebare juvelene i Zarzuela. Den har den særegne egenskapen til de store titlene: den slutter aldri å overraske og begeistrer alltid.

Dette verket, det mest populære av den spanske lyriske sjangeren, skapt av de store maestroene Ricardo de la Vega og Salamanca-komponisten Tomás Bretón, hadde premiere 17. februar 1894 på Teatro Apolo i Madrid. Nå skal den fremføres på Teatro Pérez Galdós av Orquesta Sinfónica de Las Palmas, dirigert av Rafael Sánchez Araña.

Med 'La Verbena de La Paloma' åpner, for tredje år på rad, XXXII Temporada de Zarzuela de Canarias på Teatro Pérez Galdós."

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React