La Trova. Especial 20 años

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

23 September 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento


"La Trova feirer sitt 20-årsjubileum. Et jubileum å feire med det lojale publikummet som nyter den karakteristiske lyden. Sanger som skjuler minner, øyeblikk og mye liv. For dette arrangementet vil medlemmene av La Trova bli akkompagnert av Nancy Fabiola Herrera og Yanely Hernández.
La Trova ble grunnlagt i 2003 etter ønske fra en vennegjeng med musikalsk og kunstnerisk talent. Mange kom fra tunfisken ved universitetet, andre fra folkloristiske, rocke- eller jazzgrupper osv. Alle med det felles målet å skape lyden de er anerkjent for på og utenfor Kanariøyene.
Med 13 utgitte album skjuler sangene deres et uendelig antall minner, anekdoter, steder, øyeblikk og mange innslag av liv, glede og kjærlighet. De har akkompagnert artister av størrelsen Armando Manzanero, Braulio, Los Sabandeños, Rosario Flores, Carlos Baute, Edurne, Efecto Pasillo, Los Gofiones og mange flere.
For å feire dette 20-årsjubileet vil medlemmene av La Trova bli akkompagnert av Nancy Fabiola Herrera og Yanely Hernández.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React