Efecto Pasillo en concierto

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Den nye omvisningen til Efecto Pasillo har et stopp ved Alfredo Kraus Auditorium. Den mest suksessrike kanariske kvartetten og skurken i nyere tid markerer tre eksklusive avtaler i kalenderen sin og sine trofaste tilhengere for å presentere deres neste album, 'Los Reyes del Mambo', som kommer i salg våren 2023.

I denne presentasjonsturneen vil formasjonen av Iván Torres (vokal), Javi Moreno (trommer), Nau Barreto (gitar) og Arturo Sosa (bass) få selskap av store musikere som Totó Noriega (perkusjon), Stefan Navarro (trombone) , Marcos Pulido (trompet) og Tato Latorre (gitarer, keyboard og musikalsk ledelse). Alt med sikte på å skape et uforglemmelig og unikt show på høyden av Los Reyes del Mambo.

En festlig live, optimistisk og i den reneste stilen til Efecto Pasillo, som ikke vil forlate deg likegyldig og hvor sangene til hans nye verk vil bli ispedd de største hits fra hans musikalske karriere. Låter som har fått oss til å danse kor til refreng siden de satset på karismatiske og gode tekster."

Kategori

Categoría del evento

Kultur Og Fritid

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React