SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Ruta 0-4-0

Ruta 0-4-0-Trail
Ruta 0-4-0-Trail
Ruta 0-4-0-Trail
Ruta 0-4-0-Trail
Ruta 0-4-0-Trail

Denne ruten befinner seg i nordlige Tenerife. Den tar deg med på en lang og sakte stigning og fortsetter helt opp til Pico de Teide og ned igjen langs den samme ruten. Den starter på Playa del Socorro og stien tar av inn i en utfordrende og bratt skråning opp til Mirador del Lance. Herfra går ruten på skittspor gjennom grønne furuskoger og vegetasjon opp til Mirador del Asomadero. Herfra har du en spektakulær utsikt over dalen Orotava og du kan også se mount Teide. Den fortsetter langs spor og stier der vegetasjonen er svært tett og det er lett å bli forvirret og miste sporet.

Oppstigningen fortsetter, og fra tid til annen skifter landskapet farge, blir mer tørt og åpent for Riscos de la Fortaleza. Her er landskapet veldig tørt.På Cañadas del Teide fører stien videre til Montaña Blanca. Her ankommer du Huevos del Teide, med store steinformasjoner som har blitt dannet i løpet av det siste vulkanutbruddet. Fra Montaña Blanca passerer ruten et hjem til Pico del Teide.

Denne ruten har en utrolig utsikt over havet og fjellene. Den når Pico del Teide for en sensasjonell tur. Den går videre gjennom to fullstendig, ulike terrengtyper - skittsti og vulkansti.

Isla Tenerife
55km

55km

4000m

4000m

4000m

4000m

OPPDAG