SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Los Cristianos - Teide

Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail

Denne ruten ligger i det sørlige Tenerife og tar deg opp gjennom furuskogterreng, på tekniske vulkanske stier og lettere skittstier opp til Teide. Den er stadig stigende, og del én av Bluetrail Ultra Race.

Den starter med en urban del fra Puerto Los Cristianos og og herfra videre til skittstier som passerer gjennom dalene og ankommer Arona. Du klatrer videre opp til Vilaflor på steinete stier og gjennom furuskog der ruten endrer terreng.Når du passerer furuskogene, tar stien av til et månelandskap opp til toppen av Guajara. Herfra støver stien seg gjennom et spektakulært landskap med fantastisk utsikt helt til du kommer til foten av Cañadas del Teide. Fra dette punktet kan du se hvor gigantisk Teide virkelig er. Ruten ender på Parador Las Cañadas del Teide.

Følelsen av å gå denne ruten er som ingen andre. Mount Teide gjør at alt annet virker så lite og miniskult. Dette betyr at avstander virker større og det krever mer innsats. Denne ruten er vanskelig, og derfor anbefales for den erfarne trail runner.

Isla Tenerife
43km

43km

3300m

3300m

1300m

1300m

OPPDAG