SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

EN DAG PÅ

STRANDEN PÅ KANARIØYENE

På Kanariøyene finner du kilometer på kilometer med vakre strender der du kan tilbringe en dag med familien, vandre langs strandkanten, ligge og slappe av eller fortape deg i det idylliske landskapet med den du er glad i. Og siden temperaturen er god hele året, det nesten er fritt for skyer og øyene har mer enn 3000 soltimer i året, kan du når som helst komme og kose deg på de mange strendene.
Bli med oss på en dag på stranden!
Hva sier du til en morsom dag?
Bli med på stranden!
Kanariøyene har et nær sagt uendelig tilbud av strender. Det eneste du må gjøre, er å bestemme deg for hva du har lyst til: fortape deg på en uberørt strand for å glemme alt annet, leke med barna dine på en familievennlig strand med alt av installasjoner og tilbud eller rett og slett bare slappe av og kose deg på en av de mest populære strendene.
Nå er du helt sikkert sulten
Maten er servert!
Du har like mange spisesteder som strender å velge mellom. Du kan sette deg på en restaurant med havutsikt og prøve typiske kanariske retter som sancocho og poteter med mojo-saus eller lokal fisk som vieja og salpa. Men hvis du foretrekker å ha tærne gravd ned i sanden og være i nærheten av vannet mens du spiser, finner du sikkert en strandkafé der du kan prøve smakfulle tapasretter av blekksprut, stekte skjell, grillede sardiner eller en lokal sjømatsalat – så begynner du ettermiddagen med en god smak i munnen.
Og hvis du blir for varm ...
EN DUKKERT!
Det strendene på Kanariøyene er aller best kjent for, er det rene og klare vannet med en konstant temperatur på rundt 20 ºC året rundt. I tillegg til en forfriskende dukkert er det også mulig å utøve alle slags vannsporter. Derfor finner du på mange strender surfeskoler er du kan lære det grunnleggende eller perfeksjonere teknikken din.
Brettseiling
Kitesurfing
UTFLUKTER I BÅT
SE HVALER
Og hvis du får lyst til å se sjøen fra den andre siden, kan du melde deg på en av de mange utfluktene som organiseres av dykkeskolene på øyene, for å dykke ned og oppdage et av verdens mest verdifulle marine økosystemer..
MAGISKE
KVELDER
Etter en avslappende eller morsom dag, kommer et av de mest spesielle øyeblikkene du kan oppleve på en strand – nemlig solnedgangen. Dette er et perfekt øyeblikk for å gå en tur i vannkanten eller sette seg ned, betrakte havet og se hvordan solen langsomt forsvinner i horisonten.

Solnedgangene på Kanariøyene er helt spesielle fordi solen smelter sammen med havet og skaper et glitrende oransje fyrverkeri over vannet.

En perfekt avslutning på en perfekt dag på stranden.