La Galga

En jordbrukslandsby med en laurbærskog
Nordøst på La Palma domineres landskapet av irrgrønne åser, jordbruksland og frodige fjellkløfter. Skjult mellom de bratte fjellsidene ligger landsbyen La Galga, et velkjent jordbrukssamfunn som takket være sine oppdyrkede terrasser høster markens grøde på dette uforglemmelig vakre stedet. I nærheten ligger Cubo de La Galga, en praktfull laurbærskog som bare må oppleves.
La Palmas tradisjonelle arkitektur
La Galgas beliggenhet mellom åser og fjellkløfter har ført til at innbyggerne har delt seg inn i ulike grupper. Midt i den lille, velholdte landsbyen ligger kirken viet skytshelgenen San Bartolomé. Dette er et lite kapell bygget i La Palmas tradisjonelle arkitektoniske stil: teglstein, kalkede steinvegger og trebalkonger, en stil som gjenspeiles av mange av husene i landsbyen. Når sulten melder seg, kan du smake på stedets utsøkte grillkjøtt.
Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
9
262
10045