SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Vitanova Spa

Vitanova Spa + sentre med spa og thalassoterapi på Lanzarote

Et sjøvannsspa i Playa Blanca

I nærheten av én av de beste strendene på Lanzarote, Papagayo Beach, finner du 1 000 kvadratmeter som er dedikert til å hjelpe deg med å si farvel til stress, samtidig som du styrker musklene og forbedrer sirkulasjonen. Vitanova Spa, som er en del av Gran Castillo Dream Resort i Playa Blanca sør på øyen, fremhever fordelene med thalassoterapi og har alt som trengs for å føle seg så god som ny: et termalbasseng med saltvann, sauna og badestamp, kroppsomslag, ansiktsbehandlinger og en komplett massasjemeny.

Hudbehandling med kokong for å forbedre huden

Termalritualet fører deg gjennom kaldt og varmt vann i termalbassenget, som er en liten innendørs innsjø med lys fra en halvsirkel med vertikale vinduer. Den rolige musikken og de intense duftene fra avlukkene inviterer deg inn for én av behandlingene: Ansiktsbehandlingen med kaviar er en sterk anti-rynkebehandling, og de kalde omslagene vil avlaste beina. Den svært effektive hudbehandlingen med kokong fornyer huden med peeling, massasje med fuktighetskrem og kroppsomslag.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG