SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Hesperia Lanzarote Spa

Hesperia Lanzarote Spa + sentre med spa og thalassoterapi på Lanzarote
Hesperia Lanzarote Spa + sentre med spa og thalassoterapi på Lanzarote

Et termalbasseng med marmorhvelvinger i Puerto Calero

Et svømmebasseng med romerske hvelvinger i marmor på begge sider skaper den varme og intime atmosfæren som kjennetegner hotell Hesperia Lanzarote. Spaet ligger sør på øyen i turistbyen Puerto Calero, og det har avslappende omgivelser og varme fargetoner som skaper et vell av følelser. Nyt vannstråler som masserer ryggen, boblebad med varmt og kaldt vann, sirkeldusjer og tyrkiske bad. En stimulerende økt på halvannen time vil være godt for både kropp og sjel.

Et Sport-In-tilbud for de spreke og romantiske bad for par

Fra avslapping i spaet til endorfinene som frigjøres i Sport-In, et tilbud som er tilpasset de sprekeste av gjestene. Pakker med alt inkludert, spesialmenyer og personlige vurderinger er tilgjengelige slik at du kan ha en aktiv ferie på treningsrommet, dykke i havet, ta en yogatime eller padle i kano. Noe helt annet og svært sensuelt er badene med gull og kanel, og afrodisieoljene som brukes i de romantiske badene som organiseres for par. Dette er mye mer sensuelt enn massasjer med varm sjokolade eller tibetanske syngeboller.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG